14 comentarii

Portofoliu

Dome (10)   Dome (11) Dome (12) Dome (13) Dome (14) Dome (15) Dome (16) Dome (17) Dome (18) Dome (19) Dome (20) Dome (21) Dome (22) Dome (23) Dome (24) Dome (25) Dome (26) Dome (27) Dome (28) Dome (29) Dome (30) Dome (31) Dome (32) Dome (33) Dome (34) Dome (35) Dome (36) Dome (37) Dome (38) Dome (39) Dome (40) Dome (41) Dome (42) Dome (43) Dome (44) Dome (45) Dome (46) Dome (47) Dome (48) Dome (50)Dome (49)

Reclame

14 comments on “Portofoliu

 1. e tare!!!!!!!!

 2. Cat costa mp?. Dar o casuta de dimensiuni mai mici nu de 150 mp?

 3. Casa din poza este model standard (din cele de pe naturalspacesdomes.com) si daca da care din modele si cat a costat cea din imagine (fara bucatarie si baie, numai finizajele interioare)? Asta ca sa imi fac o impresie fata de casele ridicate traditional la aceeasi suprafata (ca preturile din SUA nu sunt relevante)

  Multumesc anticipat

 4. foarte frumoasa casa,interesanta,bravo d-le inginer

 5. Superb, sincer ! Cat ar costa o astfe de casa? pana la 120 mp locuibili? izolata, acoperita, fara finisaje interioare compartimentata/necompartimentata?

 6. inedit, dar dati ne detalii despre costuri..

 7. Ma bucur ca va vad atat de interesati de acest proiect.
  Pretul variaza destul de mult in functie de modul in care este impartit interiorul , materialele folosite si numarul de ferestre montate .
  Pretul poate varia intre 350 eur pana la 500 eur.
  De exemplu Casa Verde ( prezentata in imaginile de mai sus) are 110mp , 32 geamuri tripan de culoare verde ,2 usi , are doar o baie si un nivel de finisaje tip show-room ( deci fara dormitoare , bucatarie baie cu cada , dar cu gresie si parchet de trafic intens ) a costat 45.000 eur. Spre deosebire de casele clasice el poate fi modificat foarte usor oricand facandu-se adaugiri , extensii, geamuri.
  Daca e vorba sa-l comparam cu o casa obisnuita va trebui sa fi-ti corecti si sa o comparati cu o casa cu aceeasi caracteristici termice si de rezistenta altfel daca vom compara cu o casa din lemn prinsa doar in cuie si cateva suruburi va ve-ti pacali singuri sau ve-ti alege exact ce doreati sa alegeti de la inceput : o casa ieftina

 8. Tare! Poti sa ne spui totusi si cat sta zapada aia pe geamuri? Sincer 😉

 9. Foarte interesant, cu felicitari! mai ales ptr perioada scurta de constructie! O intrebare am si v-as fi recunoscator ptr raspuns: Nu am inteles din descriere ce suprafata are imaginea la sol si cat este alocat etajului! Ptr ca forma de semisfera „taie”mult din etaj!
  Un raspuns estimativ ref la procentul dintre suprafata parterului si etajului va fi binevenit. Sunt convins ca este o intrebare f importanta si ptr celelalte pers interesate de proiect.
  Vu multumiri anticipate.

  • Dimpotriva Domul din imagine este 5/8 dintr-o sfera.Asta transmitand la nivelul superior aceiasi suprafata ca la parter , mai se cuvine de facut o remarca : Inaltimea pe centru este de 6.5 m inaltime asta face ca arcuirea sa se produca nu foarte brusc.

 10. Cat m-ar costa o astfel de caldire cu o singura camera la parter de 18-20mp si(optional adica pret separat) o camera sus?Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: