Lasă un comentariu

Intrebari frecvente

1. Ce sunt domurile? De ce sunt numite casele viitorului

Rasp.: Domurile sunt constructii cu forma sferica impartita triangular. Mai pe inteles tuturor o jumatate minge de fotbal in care pentagoanele si hexagoanele de pe ea se impart in triunghiuri echilaterale. Casa Dom poate avea orice deschidere(cel mai mare fiind de 680m diametru) si orice destinatie ( casa locuit , show-room, restaurant, stadioane ,spatii pt concerte , solarii) nefiind nevoie de sustinere decat perimetral facand din aceasta cauza folosirea unei cantitati ma mici cu 40% de materiale decat la o casa obisnuita.
DE ce sunt numite si CASELE VIITORULUI ? Pentru cel putin 10 motive:
1. Reala Eficienta Energetica – Costurile de incalzire si/sau racire se reduc cu 60-80%
2. Ambient sanatos si aerisit – Aer proaspat, ambient luminos, non-claustrofobic
3. Accesibilitatea – O eco-casa accesibila si usor de intretinut.
4. Rezistenta mare – Structura foarte rezistenta ce suporta cu brio vanturi extreme si cutremure mari.
5. Sanatoasa si ne-agresiva ambiental – Utilizam si promovam materiale sigure si non-toxice, ne-agresive ambiental
6. Asamblare rapida si facila – Sistemul nostru patentat si testat, asigura ridicarea foarte rapida a domului, intre 2-5 zile
7. Aplicabilitate adaptabila mare – Pentru orice destinatie, de la casa familiala la show-room, schimbarea utilitatii putandu-se face usor si rapid fara a atinge structura principala de rezistenta
8. Luminozitate naturala – vedere panoramica – Domul permite incarcarea lui cu luminatoare in orice configuratie si oricate ca numar.
9. Produs si Sistem – tot ce va trebuie pentru a finaliza acest proiect. Este conceput pentru accesare si executare cat mai facila
10. O casa pentru mileniul III – Rezultatul final este o locuinta permanenta, in care senzatia de libertate, placerea si avantajele mari, nu pot fi comparate cu nimic altceva.

2. CAT COSTA o astfel de constructie (la rosu) si daca este mai ieftina decat o constructie clasica. Clientul face economie la bani?
Rasp: Pretul este aproximativ al unei constructii obisnuite dar avantajele sunt date de faptul ca nu esti constrans de nimic pentru compartimentare astfel reducand la minim spatiile ineficiente creeate in cazul unei alt tip de cladiri. Pe scurt daca pentru o casa obisnuita aveti nevoie de 150mp intr-o casa de tip DOM vor fi de ajuns 120.
Revenind la pret aceasta constructie nu face rabat la calitate chiar daca acest lucru ar aduceun pret mai mic . Astfel gradul de izolare termica va fi mult peste valoarea unei case traditionale creeind avantaje pe termen lung pentru cel care o are in posesie.Un client care face economie la bani ii va da mai tarziu in alte directii ( la curentul electric , la incalzire , la reparatii premature)

3 . Ce avantaje au cei care locuiesc in domuri? Sunt spatioase sau nu, calduroase, intretinerea lor costa mult sau putin etc.
Rasp. Principalele avantaje a celor care locuiesc in aceste case sunt creearea unor spatii cu deschidere mare bine iluminata si cu rezistenta termica sporita. Si nu in ultimul rand pretul scazut la intretinere.

4. Cate domuri ati construit in Prahova (si UNDE), cate in alte judete ale tarii si CINE SUNT clientii lor-oameni de afaceri, poate persoane publice, vedete etc
Rasp. Primul Dom a fost construit in localitatea in care locuiesc acum 2ani , de atunci i-au trecut pragul sute de oameni din diverse domenii apreciindu-l si dorindu-si la randul lor acest tip de casa. Pana in momentul acesta s-au concretizat inca sase proiecte , unul in Bucuresti, al doilea proiect este realizat in comuna Vulcan , jud Brasov si are ca destinatie spatui de locuit , in Snagov , Lehliu, Slobozia, Homoraciu ( Prahova)…. si vor urma alte zeci de proiecte.
Clientii acestor case sunt oameni din diferite categorii sociale si profesionale dar toti acestia cu o deschidere catre nou si eficient.

5. In domuri putem locui pe tot parcursul anului, zi de zi, sau acestea sunt ideal de locuit in timpul vacantelor (case de vacante)
Rasp.Ele sunt gandite ca spatii de locuit permanente si ofera satisfactia in tot timpul anului.

6. In cat timp puteti construi un dom?
Rasp. Ridicarea structurii se poate face intr-o singura zi cu o echipa de 4 oameni . Finalizarea la rosu in 15 zile. Iar „la cheie” in functie marimea , de compartimentare si finisaje poate dura intre 15-30 zile.

7. Detineti un astfel de imobil?
Rasp. Dupa ce l-am construit pe primul am fost pacut surprins de avantajele oferite (marturisesc ca au fost peste asteptarile mele), asa ca am inceput si proiectul casei mele ce se va ridica tot in comuna Izvoarele.

8. Cum a venit ideea construirii acestor tipuri de…cladiri?
Rasp. Este o pasiune veche, intodeauna am fost atras de casele sferice tocmai pentru asta am urmat Facultatea de Constructii Civile , Bucuresti urmarind cu foarte mare interes cladirea de la Aeroportul Baneasa , Circul de Stat, Romexpo si mai tarziu vizitand in Europa cele mai mari realizari in acest domeniu ( Moscheele din Istanbul , Pantheonul din Roma , Cupola Basilici Sf Pietro, Vatican , Auditorium din palatul de Arta Catalana , Barcelona, Globe Arena – Stockoholm etc..)

9. Aveti multe cereri? Care sunt cele mai frecvente intrebari pe care vi le adreseaza potentialii clienti?
Rasp. Pentru un inceput de nici un an de zile intr-o perioada de criza in constructii as spune ca afacerea este infloritoare. Ca orice proiect de tip nou intrebarile sunt extrem de variate tocmai datorita complexitatii acestui proiect. Prima intrebare a tuturor celor ce au venit sa vada primul Dom a fost : Ce spatiu util are in interior? Asta deoarece de afara el pare la jumatate fata de cat este la interior.

10 Ce sfaturi aveti pentru cititori?
Rasp. Imi doresc foarte mult ca oamenii care doresc o casa sa fie mult mai deschisi catre nou , sa constientizeze costurile de intretinere unei case dupa finalizarea acestuia , sa fie realisti atunci cand isi aleg spatiile de locuit si sa economiseasca fiecare coltisor.

Pe cei interesati ii invit cu placere sa viziteze una din cele sase case finalizate in acest moment.

Inginer constructor
Dinulescu Alexandru421963_394603840567909_637671917_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: